Om Drutex - De beste vinduene

Ring oss

405 71 633

DRUTEX S.A. er en av Europas største produsent av vinduer og dører i PVC. Foretaket kan produsere opp til 7000 vinduer per dag og leverer sine produkter innen en uke til hele Europa. 

Selskapet ble etablert i 1985 og takket være innovative produkter av høy kvalitet, pålitelighet og troverdighet har Drutex fått kunder fra de fleste europeiske land, USA, Mexico, Australia og Midtøsten. 

Hvert år styrker firmaet posisjonen i markedet med en rekke spektakulære prosjekter. Levering av nesten 1000 vinduer til Hilton Hotell i New York eller levering av vinduer til den største fabrikken i Mexico er bare noen av dem. 

I produktutvalget finnes ikke bare PVC vinduer, men også vinduer og dører i aluminium og tre, fasader, rullegardiner og branndører. DRUTEX produserer, som en av de få på markedet, isolerende glass selv. 

Fabrikken har svært moderne maskiner i produksjonen og eget forskningslaboratorium som sikrer den høyeste kvaliteten på alle produkter. I tillegg blir det også ført strengt tilsyn og kontroll i alle produksjonstrinn. 

DRUTEX utmerker seg ikke bare med overlegen kvalitet på produktene, men også med rask behandling av bestillinger og levering. Perfekt organisasjon, fleksibilitet og en moderne bilflåte, som består av over 200 biler, gjør at det garanteres 7-dagers leveringstid i hele Europa. 

PVC Import AS er stolt leverandør av kvalitetsprodukter fra denne fabrikken!